custom
textpage
0
0
incvat
us
1
%
Excl. BTW
Incl. % BTW
Korting
https://cdn.webshopapp.com/shops/331854/themes/178690/assets/icon-bwb-blue.svg?20231204210325
https://cdn.webshopapp.com/shops/331854/themes/178690/assets/icon-installer-black.svg?20231204210325
https://cdn.webshopapp.com/shops/331854/themes/178690/assets/icon-tag-white.svg?20231204210325
https://cdn.webshopapp.com/shops/331854/themes/178690/assets/icon-warehouse-white.svg?20231204210325
https://cdn.webshopapp.com/shops/331854/themes/178690/assets/icon-warehouse-black.svg?20231204210325

Geschiedenis

De Beveiligingswinkel is, als onderdeel van BTG Beveiligingsinstallaties, opgericht in 1993 in Grave, waar het iets meer dan een jaar gevestigd is geweest in de Rogstraat 14. BTG en de Beveiligingswinkel zijn vanaf het aller eerste begin tot vandaag de dag gecertificeerd geweest voor alle belangrijke takken van beveiliging en elektrotechnische installaties. Certificering is geen garantie voor kwalitatief goed werk, maar geeft wel aan hoe je naar het bedrijf kijkt. De kwaliteit van het werk wordt bepaald door vakkennis en het plezier dat je in je werk hebt, uiteindelijke zijn het mensen die het waar maken. Het pand in Grave was een monumentaal winkelpand in een bijzonder sfeervolle winkelstraat, maar niet praktisch voor een bedrijf dat ruimte nodig heeft. In 1994 verhuisde BTG naar de Nieuwe Nonnedaalseweg 255 te Nijmegen.

De Nieuwe Nonnendaalseweg was een uitstekende plek voor een beveiligingsbedrijf. Voldoende kantoorruimte, werkplaats, magazijn en een grote inbraakveilige ruimte voor dossiers en servers. In 1999 werd gestart met de verkoop van beveiligingsproducten via internet. De unieke combinatie van technische praktijk ervaring en de levering van professionele apparatuur bleek erg succesvol. Het zorgt voor de meest uiteenlopende vragen over toepassingsmogelijkheden en geen dag was meer hetzelfde. Het assortiment breide zich daarvoor langzaam uit net als het aantal medewerkers en na 10 jaar werd ook deze plek te klein voor alle activiteiten.

De oplossing werd gevonden in een pand aan de Dr de Blecourtstraat 47 te Nijmegen, waar ruimte, parkeerplaats en een goede bereikbaarheid voor handen waren. Sinds 2004 zijn we op deze plek gevestigd en hebben ook de levering en controle van brandblusmiddelen aan de activiteiten toegevoegd. Het pand is volledig ingericht op beveiligingswerkzaamheden en vanuit deze zijstraat van de Energieweg is de bereikbaarheid voor klanten is optimaal.

Assortiment

De beveiligingswinkel heeft zich ontwikkeld tot professionele internetwinkel met fysieke showroom en biedt een breed assortiment producten van betrouwbare merken en leveranciers. Binnen dit assortiment past alles op het gebied van beveiliging, waaronder: alarmsystemen, brandbeveiliging, computerbeveiliging, camera bewaking, computer beveiliging, home automation, intercom systemen, kluizen & brandkasten, nood verlichting & -signalering, toegangscontrole, artikel beveiliging, persoonlijke beveiliging, hang- & sluitwerk, etc.

U vindt bij ons nieuwste ontwikkelingen van de professionele merken beveiligingsapparatuur. Alle apparatuur wordt door ons in praktijk in het veld getest en beoordeeld. De adviezen die wij geven worden niet alleen gebaseerd op hetgeen dat in de productfolder staat, maar wordt onderbouwd door praktische ervaring. Bovendien hebben we vaak alternatieven van minder bekende merken, maar met een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen onder andere CCTV apparatuur van Hikvision, Truvision, Samsung, Axis en Sony en op het gebied van de inbraakdetectie verkopen wij Aritech, UTC, Honeywell Galaxy, Networx, Visonic, ATS panelen en enkele minder bekende merken. Elk product heeft een of meer productspecialisten binnnen ons bedrijf.

De Beveiligingswinkel is daarom dé beveiligingsspecialist die met haar productaanbod inspeelt op alle beveiligingsbehoeften van particulieren, bedrijven en installateurs in Nederland. Op de website vindt u een groot gedeelte van onze producten, maar zeker niet ons gehele assortiment. Bent u dus op zoek naar een bepaald product, maar kunt u het niet vinden op onze website, neem dan zeker contact met ons op, want de kans is groot dat we het product toch op voorraad hebben of anders voor u op zeer korte termijn in huis kunnen hebben.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »