Wegens extreme drukte kunnen sommige verzendingen iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.
Wegens extreme drukte kunnen sommige verzendingen iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.
Technische helpdesk

Technische helpdesk

De Beveiligingswinkel heeft een technische helpdesk speciaal voor vragen over inbraakbeveiligingssystemen, camerabewaking of brandmeldpanelen. Op deze helpdesk hebben wij verschillende specialisten zitten die praktisch alle technische vragen kunnen oplossen. Als het nog geen parate kennis is, dan wordt dat het wel.

Bij alle systemen worden wel handleidingen meegeleverd, maar die zijn niet voor iedereen even duidelijk. De benamingen zijn niet altijd even helder en soms is enige voorkennis wel erg handig. Door gebruik te maken van de technische helpdesk heeft u geen voorrijkosten en hoeft u een beveiligingstechnicus ook niet volle uren aan het werk te zetten. Heeft u een technische vraag dan legt u deze voor aan de helpdesk en binnen 5 minuten kunt u weer verder met uw installatie.

Wanneer de programmering van het systeem niet wil lukken, dan kunnen wij op verzoek uw PC op afstand overnemen en samen met u de instellingen doen. Mocht u er helemaal niet meer uitkomen of achteraf veel minder tijd tot uw beschikking hebben dan gedacht, dan kunnen medewerkers van de Beveiligingswinkel het stokje van u overnemen en de installatie alsnog voor u verzorgen. Zo bent u verzekerd van een goed werkend systeem.

Het telefoonnummer van de technische helpdesk is:

0900-7838 678 (0900-STEUNPUNT)

€ 1,00 per minuut incl. BTW