Medewerkers

Medewerkers

Bij de Beveiligingswinkel werkt een klein team van 10 vaste medewerkers. Een klein, slagvaardig team van technische mensen met uitgebreide praktijkervaring en kennis van beveiligingsapparatuur en -systemen. De Beveiligingswinkel werkt vanuit de visie dat goede en gemotiveerde medewerkers een sleutelrol spelen in het succes van een bedrijf. Een informele, open sfeer, respect en samenwerking zijn bij ons de belangrijkste speerpunten van het personeelsbeleid. Door de formulering van een heldere visie, missie en doelstellingen trachten wij de wensen en behoeften van medewerkers en van De Beveiligingswinkel op elkaar af te stemmen. Belangrijk is immers dat medewerkers zich thuis voelen bij de Beveiligingswinkel en dat deze familiaire sfeer en vertrouwen tot uiting komen in het contact met de klant.

De moderne maatschappij verandert voortdurend, dat geldt ook voor de beveiligingsbranche. Dit betekent dat De Beveiligingswinkel en medewerkers voortdurend open moeten staan voor verandering en aanpassingen in wensen en behoeften en marktomstandigheden. Een belangrijke basis voor onze medewerkers is dan ook een gezonde mate van ondernemerschap. Zelf mogelijkheden en kansen signaleren, zelf systemen en procedures aanpassen als dat nodig is, of ten gunste komt aan De Beveiligingswinkel, klanten en partners. Om dit te kunnen worden medewerkers gesimuleerd om zich te regelmatig te ontwikkelen in hun functie en loopbaan. Training en studie horen bij deze ontwikkeling, afgestemd op ieders persoonlijke situatie en loopbaan.

Wim van Ederen, beveiligingsadviseur

Al meer dan 22 jaar ben ik werkzaam in de beveiligingsinstallatietechniek. Met een elektrotechnische achtergrond in vorm van de HTS opleiding en een grote affiniteit met automatisering ben ik in 1993 begonnen met het praktisch invullen van beveiligingsvraagstukken. Met name het contact met mensen en het zoeken naar oplossingen, daar waar anderen afhaken zorgen voor dagelijks plezier in mijn werk. Wij hebben een geweldig bedrijf dat alleen kan bestaan door het enthousiasme van ons team. Met gepaste trots stel ik mijn collega's aan u voor, die stuk voor stuk het visitekaartje zijn van ons bedrijf:


Eric Timmers, hoofd technische dienst

Eric heeft jarenlange ervaring in de elektrotechnische installaties. Toch blijft er een verschil tussen een elektrotechniek en een beveiligingstechniek. Het is veelzijdiger en subtieler. Je hart ligt er of ligt er niet en ondanks de mogelijkheden die hij zou hebben gehad binnen hun eigen familiebedrijf heeft hij bij De Beveiligingswinkel gekozen voor verantwoordelijke baan waarbij automatisering en elektrotechniek samen komen. Eric neemt de tijd voor klanten en voor zijn collega's en zorgt voor een stroomlijning van alle technische knowhow en projecten.


Miranda van den Bosch, administratie

In Nederland is elk bedrijf een administratiekantoor met een nevenfunctie. Gestoord word ik van alle regels, registraties en procedures voor procedures. Miranda houdt gelukkig van orde en overzicht en past dit toe op de administratieve chaos die techneuten achterlaten. Zij weet administratieve last tot lust te transformeren. Ze is niet alleen de olie op de administratieve machine, zij is de spil. Als wij (mannen) het weer eens niet kunnen vinden weet Miranda waar we zoeken moeten.


Reinaard Broekman, technische dienst

Reinaard heeft in de jaren dat hij bij ons werkt zoveel kennis geabsorbeerd dat het gewoon prettig is om hem over problemen te horen praten. Een probleem is pas een probleem als er geen oplossing is lijkt wel zijn motto. En oplossingen vindt hij uiteindelijk altijd. Ook zonder alle technische opleidingen en cursussen zou Reinaard een technisch zwaargewicht zijn geworden. Door al zijn opleidingen is het alleen sneller gegaan. De eerste jaren was Reinaard degene die de vragen stelde, nu is hij degene die de antwoorden geeft.


Sjaak Lucassen, technische dienst

Soms heb je het geluk dat een bedrijf niet in de gaten heeft dat ze een enorm potentieel laten gaan. Zoals Sjaak die ons team ook al vele jaren versterkt. Sjaak heeft de nodige kennis reeds opgedaan bij collega bedrijven. Hij is erg leergierig en staat altijd vooraan als er cursussen gevolgd kunnen worden. Zijn kennis weet hij in klare taal over te brengen via de telefoon. Dat is toch wel prettig bij een technische helpdesk. Ik hoop dat Sjaak net als mijn andere collega's nog jaren bij ons blijft.


Niels Bos, technische dienst

Niels heeft al een aantal jaar gewerkt bij een groot installatiebedrijf en kent daardoor veel verschillende systemen. Het werken in een kleine organisatie heeft zijn betrokkenheid enorm vergroot. Zo veranderde hij van een nummer in de installatietechniek tot een naam in de beveiliging. Hij heeft een enorm technisch vermogen dat er misschien bij ons nooit helemaal uit zal komen. Een beetje overkill kan geen kwaad, je rijdt tenslotte ook met een Ferrari ook niet vaak op topsnelheid.


Marc Halin, technische dienst

Ook Marc is zeer leergierig en energiek. Hij installeert zorgvuldig en is bijzonder klantvriendelijk. Hij draagt dat uit wat wij als bedrijf graag zien. Behandel een klant zoals je zelf ook behandeld zou willen worden. Hij heeft aan een half woord genoeg, stroopt zijn mouwen op en stopt pas wanneer de klus geklaard is.


Jan Bijman, afdelingshoofd brandbeveiliging

Jan is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling brandveiligheid. Hij heeft een praktische kijk op zaken en een hekel aan overkill. Zijn werktuigbouwkundige achtergrond en bedrijfskundige opleiding maken Jan tot een waardig gesprekpartner om samen knopen door te hakken. Zijn enorme enthousiasme en gedrevenheid werken aanstekelijk. Hij werkt uiterst correct en zorgvuldig met een inzet die je maar zelden ziet. Jan is daarmee het fundament van deze afdeling.


Jurgen Gardenier, grafische vormgeving, webmaster en programmeur

Achter de schermen gebeurt veel onzichtbaar werk om alle logistieke processen in goede banen te leiden. Om de producten goed en inzichtelijk te presenteren in de webshop en om bestellingen en betalingsverkeerhet efficient te verwerken, bouwt Jurgen de oplossingen die de technische mensen ontlast van administratieve rompslomp. Zo hebben zij de tijd om klanten te helpen met beveiligingsvragen.