COVID-19: Onze vernieuwde showroom is gewoon open.
Hikvision Apeldoorn

Hikvision Apeldoorn

Hikvision kopen Apeldoorn

De Beveiligingswinkel levert Hikvision CCTV in heel Nederland dus ook in Apeldoorn. Sinds een paar jaar zijn praktisch alle camerasystemen op IP gebaseerd en de Hikvision IP camera’s zijn super van kwaliteit. Tot ongeveer 2013 werden er nog steeds veel analoge bewakingscamera’s verkocht. Bij deze analoge camerasystemen is de opgenomen kwaliteit van de beelden aanzienlijk minder dan de live beelden. Er is op het gebied van CCTV veel meer veranderd dan bijvoorbeeld op het gebied van de inbraakbeveiliging. Hikvision camerasystemen zijn bijzonder scherp geprijsd en bieden een hoge kwaliteit.

Wij bezorgen in Apeldoorn met DPD, Postnl of GLS. Dat geldt ook voor de binnenstad van Apeldoorn. Bel voor een goed advies even naar ons op en wij geven aan welk type Hikvision camera voor u het meest geschikt is en hoeveel camera’s minimaal nodig zijn. Het aantal Hikvision camera’s dat u nodig heeft en het type recorder hangt af van uw situatie en het doel van het camerasysteem.

Hikivision IP camerasystemen

Hikvision IP camera’s zijn de laatste jaren veel kleiner geworden. De tijd van grote domes in Apeldoorn is voorbij. Intern zijn alle IP camera’s krachtiger van de computers van een paar jaar geleden. In de Hikvision IP camera’s kunnen microSD kaartjes geplaatst worden waar wekenlang camerabeelden in hoge resolutie worden opgeslagen. Pre alarmsettings, motiondetectie, substream in lage resolutie voor de mobiele telefoon, crossline detectie en zoekmogelijkheden naar objecten die zijn verdwenen of juist zijn achtergelaten. Hikvision camera’s hebben erg veel mogelijkheden die in de praktijk goed toepasbaar zijn

Hikvision TVI bewakingscamera systemen in Apeldoorn

Bij een TVI systeem, kan men gebruik blijven maken van de bestaande coax kabel die gebruikt wordt bij analoge bewakingscamera’s. Nieuwe bekabeling leggen in Apeldoorn is vaak erg arbeidsintensief en daarmee kostbaar. Door gebruik te maken van de coax in combinatie met de Hikvision TVI camera’s kan men oude systemen vervangen door HD camera’s tot wel 5 Megapixel. Daar komt nog bij dat TVI camera’s goedkoper zijn dan IP camera’s

Hikvision Tribride recorders

Tribride recorders van Hikvision hebben de mogelijkheid om analoge, TVI en IP camera’s aan te sluiten. Zo kan men geleidelijk overstappen van analoge bewakingscamera’s naar TVI of IP.

Technische ondersteuning Hikvision in Apeldoorn

De Beveiligingswinkel kan in Apeldoorn ter plaatse ondersteuning bieden, maar dat komt steeds minder vaak voor. Het grote voordeel van de Hikvision IP camerasystemen is dat deze heel goed op afstand zijn in te regelen. Zo kunnen we op afstand verbinding maken met de PC in Apeldoorn waar u het camera systeem mee aan het programmeren bent.

Hoewel er veel mensen zijn die onze hulp niet nodig hebben bij het installeren en programmeren van een Hikvision camerasysteem, zijn er ook mensen die dat wel graag willen. Soms hebben klanten maar 5 minuten ondersteuning nodig om weer verder te gaan. Middels teamviewer kunnen we samen met u de instellingen doorlopen. Voor de korte ondersteuning hebben wij een 0900nummer à €1, per minuut

Dat lijkt klant onvriendelijke, maar het tegendeel is waar. De prijzen van Hikvision apparatuur zijn erg laag en door de transparantie van internet, gaan wij mee met de laagste prijzen voor Hikvision. Daardoor is er geen financiële ruimte om een ICT-er van € 85,= excl. BTW per uur, kosteloos te laten werken. Bij 0900-steunpunt krijgt u technische ondersteuning door een specialist voor € 49,60 excl. BTW per uur en u rekent per seconde af.

U stelt een vraag en krijgt een antwoord waardoor u weer verder kunt. Voor een paar euro kunt u weer verder. Daar zit ook niet onze verdienste. Onze verdienste zit hem in het feit dat klanten veel beter de handleiding lezen en hun vragen concreet stellen. Daardoor zijn onze technici met technische issues bezig en niet met koetjes en kalfjes. Het verhoogt gewoon onze efficiency.

Eigenlijk moet men de korting die gegeven wordt op de brutoprijzen van Hikvision zien als een financiële vergoeding die kan worden gebruikt voor technische ondersteuning, of in de eigen zak kan worden gestoken wanneer de ondersteuning niet nodig is