Garantie, ruilen & retourneren

Garantie, ruilen & retourneren

Garantie

Alle producten die bij de Beveiligingswinkel kunnen worden gekocht hebben de normale fabrieks- of leveranciersgarantie. Niet de Beveiligingswinkel biedt deze garantie, maar de fabrikant of leverancier van het betreffende produkt. Als u van mening bent dat uw produkt defect is en u aanspraak kunt maken op garantie, neem dan altijd eerst contact op met één van onze medewerkers:

De Beveiligingswinkel
Dr de Blecourtstraat 47, 6541 DD Nijmegen
Tel: 31(0) 24 3733 404, Fax: 31(0) 24 3733 893
info@beveiligingswinkel.nl

Om gebruik te maken van de garantie moet altijd de originele factuur overlegt kunnen worden die bij de bestelling wordt meegeleverd of wordt afgegeven. Stuur of neem de originele bon dus altijd mee en houdt zelf een kopie!

Als de klacht gegrond is komen de verzendkosten voor rekening van de Beveiligingswinkel. Dit geldt niet voor eventuele transportkosten bij het persoonlijk terugbrengen van het produkt naar de Beveiligingswinkel. De Beveiligingswinkel ism de fabrikant bepaalt of de klacht in aanmerking komt voor garantie en bepaalt of het produkt vervangen of gerepareerd wordt. Alle (volg)kosten die zouden kunnen ontstaan door toedoen van het defecte produkt komen niet in aanmerking voor vergoeding(en).

Goederen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden niet aangenomen. Ook pakketten die verstuurd worden met verzendkosten voor de ontvanger worden gewijgerd. Deze pakketten worden vervolgens bij de transporteur opgeslagen.

Ruilen & retourneren

U heeft bij de Beveiligingswinkel een product gekocht dat u wilt ruilen. Dat kan uiteraard! Als particulier kunt u gedurende de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van het product ruilen of retourneren. Na deze 14 dagen kunt u het product niet meer ruilen of retourneren, dan is de koopovereenkomst een feit. In dat geval kunt u wel aanspraak maken op de garantiebepalingen die hierboven zijn beschreven.

Als u niet tevreden bent over het product dan vragen wij u eerst contact met ons op te nemen en ons aan te geven dat u het product wilt ruilen of retourneren. U ontvangt altijd een reactie van ons. Hierna kunt u het product binnen 14 dagen na de aankoopdatum naar ons toe sturen of u kunt het product persoonlijk bij de Beveiligingswinkel terugbrengen. In onderling overleg kan deze 14 dagen worden verlengt. Eventuele kosten voor verzending of transport zijn voor u zelf. Wij halen in principe geen producten bij u op. Bij ruilen of retourneren verwachten wij het product onbeschadigd en in de originele verpakking terug.

Uitzonderingen!
Sommige producten kunnen na aankoop niet meer worden geruild of geretourneerd worden. Het betreft hier producten die op korte termijn verbruikt kunnen worden, zoals: batterijen, accu’s, kabel op rol , etc. Ook