Afhalen pakketshop

Afhalen pakketshop

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen bij een DPD Pickup Parcelshop bij u in de buurt. Daar kunt u het pakket dan zelf ophalen op een moment dat het u het beste uitkomt.

Voorlopig alleen voor Nederlandse klanten!

We beginnen met het leveren van deze dienst voor onze Nederlandse klanten. In een later stadium zullen we het ook voor onze buitenlandse klanten beschikbaar gaan stellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ten eerste kunt u op www.dpd.com/nl/parcelshops/show met behulp van uw adres of postcode de dichtstbijzijnde (of handigste) DPD Pickup Parcelshop opzoeken.

U krijgt daar een kaart te zien met de verschillende DPD Pickup Parcelshops bij u in de buurt.

Als u op een DPD pickup icoontje klikt verschijnt er een venster met informatie over de betreffende winkel. Welke diensten ze verlenen en wat de openingstijden zijn.

Als u uw keus heeft gemaakt dan kunt u de adresgegevens van die DPD Pickup Parcelshop in onze webshop gebruiken als afleveradres.

Hierbij is het belangrijk dat u de naam van de DPD Pickup Parcelshop helemaal (dus inclusief de code NL10111, bijvoorbeeld) overneemt en invoert als bedrijfsnaam bij het afleveradres. Deze code bestaat uit de landencode en een 5-cijferig nummer.

Aan deze code herkent ons systeem dat het een DPD Pickup Parcelshop levering betreft en wordt het pakket daar naar toe gestuurd.

U krijgt over de voortgang van de verzending automatisch bericht per e-mail van DPD.

Wat moet u doen?

Om gebruik te maken van een DPD Pickup Parcelshop dient u:

Een account aanmaken en/of inloggen in de webwinkel.

Een tweede (aflever) adres toevoegen aan uw account.

De adresgegevens van de DPD Pickup Parcelshop invoeren bij het afleveradres. Hierbij is van groot belang dat u als bedrijfsnaam de volledige naam (inclusief de NL10001 code) van de DPD Pickup Parcelshop invoert.

Tijdens het bestelproces dit tweede (aflever) adres als afleveradres selecteren.