Assortiment

Assortiment

De beveiligingswinkel heeft zich ontwikkeld tot professionele internetwinkel met fysieke showroom en biedt een breed assortiment producten van betrouwbare merken en leveranciers. Binnen dit assortiment past alles op het gebied van beveiliging, waaronder: alarmsystemen, brandbeveiliging, computerbeveiliging, camera bewaking, computer beveiliging, home automation, intercom systemen, kluizen & brandkasten, nood verlichting & -signalering, toegangscontrole, artikel beveiliging, persoonlijke beveiliging, hang- & sluitwerk, etc.

U vindt bij ons nieuwste ontwikkelingen van de professionele merken beveiligingsapparatuur. Alle apparatuur wordt door ons in praktijk in het veld getest en beoordeeld. De adviezen die wij geven worden niet alleen gebaseerd op hetgeen dat in de productfolder staat, maar wordt onderbouwd door praktische ervaring. Bovendien hebben we vaak alternatieven van minder bekende merken, maar met een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding. Wij verkopen onder andere CCTV apparatuur van Hikvision, Truvision, Samsung, Axis en Sony en op het gebied van de inbraakdetectie verkopen wij Aritech, UTC, Honeywell Galaxy, Networx, Visonic, ATS panelen en enkele minder bekende merken. Elk product heeft een of meer productspecialisten binnnen ons bedrijf.

De Beveiligingswinkel is daarom dé beveiligingsspecialist die met haar productaanbod inspeelt op alle beveiligingsbehoeften van particulieren, bedrijven en installateurs in Nederland. Op de website vindt u een groot gedeelte van onze producten, maar zeker niet ons gehele assortiment. Bent u dus op zoek naar een bepaald product, maar kunt u het niet vinden op onze website, neem dan zeker contact met ons op, want de kans is groot dat we het product toch op voorraad hebben of anders voor u op zeer korte termijn in huis kunnen hebben.