Over de Beveiligingswinkel

Veiligheid en beveiliging zijn begrippen die iedereen kent en op zijn/haar eigen manier interpreteert. Iedereen heeft in meer of mindere mate behoefte aan veiligheid. Huizen, kantoren, of panden in het algemeen, verschaffen dagelijks bescherming tegen invloeden van buitenaf, waaronder diefstal. Panden bieden bescherming, maar vragen ook om bescherming, ondermeer tegen brand. Als Beveiligingswinkel kunnen wij uiteraard niet elk veiligheidsaspect waarborgen, waar we wel uitgebreide ervaring in hebben, is het selecteren en aanbieden van hoogwaardige veiligheidsmaterialen én met behulp van hoogwaardige beveiligingsmaterialen, huizen, kantoren, panden zodanig te beveiligen dat mensen optimaal beveiligd zijn tegen inbraak en brand.

Geschiedenis

Geschiedenis

De Beveiligingswinkel is al beveiligingsspecialist sinds 1993 en was in 1999 de eerste online beveiligingswinkel. Nog steeds loopt de Beveiligingswinkel voorop als het gaat om technische vernieuwing.

Lees meer

Assortiment

Assortiment

Het uitgebreide assortiment professionele beveiligingsapparatuur is een van de belangrijke pijlers van het bedrijf. Dit assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en uitvoerig getest op praktische inzetbaarheid en betrouwbaarheid.

Lees meer

Showroom

Showroom

In onze showroom nemen wij de tijd om oplossingen te vinden voor beveiligingsvraagstukken. Een groot aantal producten kan hier direct worden gedemonstreerd waardoor direct helder is wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

Medewerkers

Medewerkers

Alle medewerkers van de Beveiligingswinkel zijn ervaren beveiligingstechnici met een eigen specialisme. De toegevoegde waarde van ons bedrijf zit hem in kennis, de servicegerichtheid en de betrokkenheid van de medewerkers.

Lees meer

Technische helpdesk

Technische helpdesk

Bij de technische helpdesk kunt u terecht met uw vragen over uw alarminstallatie, camerabewakingssysteem of brandmeldcentrale. Een beveiligingstechnicus staat u graag te woord.

Lees meer

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5